onsdag 27. februar 2013

Disneyworld part 1










På mandag var vi i Disneyworld for første gang. Vi skal nemlig en gang til på fredag. Disneyworld her borte består nemlig av 4 forskjellige parker, og det er veldig stort, så vi rakk ikke alle 4 på en dag. På mandag var vi derfor i Animal Kingdom og Epcot. 
I Animal Kingdom er det mest safarier, og ting som er inspirert av Asia, Afrika og jungelen. Det er noen "rides" der, altså type berg-og-dalbaner og simulatorer. Den ene var på en måte oppe i Mount Everest, og var awesome. Jeg elsker fart og spenning og digger adrenalinkicket jeg får, så jeg sa ikke nei takk når de andre spurte om vi skulle ta den en gang til. Ellers var det mye dyr å se på, og vi var med på et par safarier. Vi var også med på en ride som var nedover en elv. Resultat = søkkvåt og måtte gå med våt shorts resten av dagen.
Etter å ha vært i Animal Kingdom i mange timer, dro vi videre til Epcot. Der jobbet Anniken for 5 år siden, så det var morsomt å se hvordan hun hadde det. I Epcot er flere land fra hele verden representert med sitt område inne i parken, og Norge er en av de landene. Det var selvfølgelig der Anniken jobbet. Der jobbet det både Bergensere, Trøndere, Østlendinger og sikkert noen Nordlendinger også. Å besøke Norge i Florida var morsomt, og det var gøy å se hvordan Norge blir framstilt her i USA. Det eneste vi var misfornøyd med var filmen de viste etter riden, det var nemlig en film som var laget i 1980, og vi har jo utviklet oss LITT etter 1980 da. Ellers virket det som om vi hadde havnet på en souvenir-butikk på Dovre. Vi skulle egentlig være med på "Drinking around the World", men vi rakk bare å kjøpe drikke i Mexico, Norge og Canada. HAHA. Plutselig var det mørkt og parken skulle stenge. I Epcot avsluttet de med tidenes fyrverkerishow, det var awesome, og jeg følte meg litt som en prinsesse (neida, jeg skal ikke virke høy på meg sjøl her nå altså). Alt i alt en kjempefin dag med mange fine inntrykk og opplevelser. Skulle ønske dere alle fikk oppleve det også! :D

Inngangen til Animal Kingdom

Et dyr

En tiger

POCAHONTAS <3

Schappi, das kleine krokodil

Sjiraff

Elefant

Godt med is

Jørgen

Rafiki

Donald

Mikke

Slitne folk før vi drar inn i Epcot

Woho

Sangria i Mexico

Egne souvenirer, de het Geir og Laila

Souvenirbutikk på Dovre, feels like


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar